familie

VIDEO. Realitatea TV, integral: Coaliția pentru Familie și susținătorii ei cer organizarea referendumului odată cu alegerile parlamentare

realitatea-6-nov

Coalitia pentru Familie cere ca organizarea referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie sa se faca odata cu alegerile parlamentare.

Urmărește emisiunea integrală din 6 noiembrie 2016 la care au fost prezenți reprezentanții Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu și Ioan Șolea, precum și Ioana Picoș-Făgădaru de la organizația Feminism proFamilie, o susținătoare a lor, și de Mihail Neamțu, unul dintre puținii candidați la alegerile europarlamentare din România care s-a poziționat pro-viață și pro-familie în mod asumat:

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button