familie

VIDEO: Cine sunt și cum gândesc susținătorii Coaliției pentru Familie

claudia

Parlamentul României ar fi trebuit deja să înceapă demersurile pentru organizarea referendumului pentru includerea în Constituție a clarificării referitoare la familia naturală, conform inițțiativei cetățenești din acest an, care a strâns trei milioane de semnături în acest scop.

Totuși, anunță coaliția, parlamentarii dau din umeri spunând că, deși Curtea Constituțională a României a comunicat public decizia sa că această inițiativă este constituțională, la Parlament nu a ajuns înștiințarea scrisă în acest sens. Termenul legal de trimitere oficială ar fi fost de 30 de zile, dar mai mult de două luni au treccut între timp. După cum arată lucrurile, politicienii nu se grăbesc deloc să ajute referendumul să prindă trenul alegerilor parlamentare de la finele anului, care ar însemna costuri mai mici cu organizarea.

Între timp, Coaliția pentru Familie a publicat o serie de clipuri video cu personalități din lumea științifică și artistică și din societatea civilă care susțin inițiativa cetățenească de definire a familiei în Constituție ca uniune între bărbat și femeie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Claudia Albulescu, președintă de filială locală la un puternic ONG românesc, Vlad Miriță, tenor, dr. Leon Dănăilă, neurochirurg, Cedry2k, cântăreț hip-hop, Florin Dobre, fashion designer, Silvia Radu, artist plastic, George Ogăraru, fotbalist, și alți trei milioane de români susțin Coaliția pentru Familie:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button