avort

Clipul VIDEO care a schimbat inimile a milioane de americani: Pam și Tim Tebow, mamă și fiu, despre familie și darul vieții

Pam Tebow, mamă a cinci copii și bunică a altor cinci, este misionar creștin și vorbitor motivațional pro-viață și pro-familie. Ea s-a numărat printre vorbitorii de la ediția din acest an a Marșului pentru Viață de la Washington, DC, care a avut loc vineri, 19 ianuarie 2018.

Familia Tebow, extinsă – inclusiv nepoții

În urmă cu 30 de ani, medicii i-au recomandat insistent lui Pam să îl avorteze pe fiul ei cel mai mic, Tim Tebow, fost jucător de fotbal american și actual jucător de baseball.

În 2010, Tim și mama lui, Pam, au apărut într-o reclamă la Super Bowl (cupa de fotbal american) în care vorbesc pe un ton glumeț și relaxat despre miracolul nașterii lui Tim și despre valorile familiei:

Pam: „Eu îl numesc copilul meu minune. Era să nu vină deloc pe lume. Îmi amintesc mereu ce greu mi-a fost când am crezut că l-am pierdut. Ei bine, iată că a crescut, iar eu încă mă mai îngrijorez în legătură cu sănătatea lui. Familia noastră a trecut prin atât de multe, încât trebuie să fii foarte puternic… ”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

[la acest moment, fiul ei se preface că îi aplică o priză ca pe terenul de fotbal american]

Pam: „…Timmy! Încercăm să ne spunem povestea aici!”

Tim: „Îmi pare rău, mamă!”

Tim: „Încă-ți mai faci griji despre mine, mamă?”

Pam: „Păi da… Nu ești nici pe departe atât de puternic ca mine!”

Mass-media de mainstream a caracterizat reclama drept controversată, dar până la urmă aceasta s-a dovedit un mare succes. Un sondaj Barna a estimat ulterior că respectivul clip video a determinat aproximativ 5,5 milioane de americani să-și schimbe părerea despre avort.

VIDEO

Citește și VIDEO. O celebritate care era să nu fie și povestea sa pro-viață: Pam și Tim Tebow, mamă și fiu, participă vineri, 19 ianuarie 2018, la Marșul pentru Viață de la Washington, DC


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button