Marşul pentru Viaţă

VIDEO. O celebritate care era să nu fie și povestea sa pro-viață: Pam și Tim Tebow, mamă și fiu, au participat la Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC

Pam Tebow, mamă a cinci copii și bunică a altor cinci, misionar creștin și vorbitor motivațional pro-viață și pro-familie, se pregătește să ia cuvântul și la Marșul pentru Viață de la Washington, DC.

Vineri, 19 ianuarie 2018, are loc cea de a 45-a ediție a acestui eveniment anual care marchează legalizarea avortului în America, propunându-și să conștientizeze societatea cu privire la valoarea vieții începând de la concepție.

Fiul ei, Tim Tebow, o vedetă a fotbalului american, a povestit într-un interviu recent cum era să nu mai fie: medicii au îndemnat-o insistent pe mama lui să îl avorteze.

Întrebat cum a devenit persoana de astăzi, jucătorul a răspuns: „M-am născut în Filipine, într-o familie de misionari creștini și nașterea mea a fost foarte specială. Medicii au spus că nici măcar nu eram un bebeluș. Au spus că eram o tumoare”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Frații săi mai mari nu l-au lăsat să uite aceasta, deoarece l-au poreclit „Timmy Tumoare” imediat după naștere. El a mai declarat că este în viață numai datorită credinței mamei sale.

„A fost o nebunie întreagă cu sarcina mamei și cu mine, dar ea s-a hotărât să asculte de cuvântul lui Dumnezeu, nu al doctorilor”.

Tim Tebow spune că întreaga lui viață este un miracol. „Simplul fapt că m-am născut a fost o minune: placenta nu era fixată, iar eu eram subnutrit. Însă am recuperat destul de repede”.

În finalul interviului, Tim Tebow le-a mulțumit părinților săi pentru rolul de modele și influența pe care au avut-o asupra vieții lui.

VIDEO

Sursa: Newsbusters.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button