sfaturi pentru tineri

Ce manevre trebuie să faci atunci când copilul se îneacă. Ghid VIDEO IGSU

Într-un moment de neatenție, joaca unui copil se poate transforma într-o urgență medicală. Acest lucru se întâmpla dacă pe căile aeriene ale copilului pătrund diverse corpuri străine care îi pot bloca respirația ceea ce poate duce și la deces. De aceea, până la sosirea unui echipaj de urgență, este important pentru părinți să știe cum să acorde primul ajutor.

Câteva manevre pot face diferența dintre viață și moarte. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a realizat un clip în care îi învață pe părinți cum să-și ajute copiii în astfel de situații.

https://www.facebook.com/igsu.situatiideurgenta/videos/437816046758762/
Sursă: protv.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button