sfaturi pentru tineri

Romanța online dintre o româncă aflată la muncă în Franța și un iranian din România s-a terminat cu sechestrarea și agresarea tinerei

Fotografie ilustrativă

O tânără în vârstă de 23 de ani originară din Galați, aflată la muncă în Franța, și-a părăsit țara de adopție pentru a veni să-și trăiască în România o poveste de dragoste  începută pe net cu un iranian de 26 de ani.

După numai o săptămână, când au apărut neînțelegeri între cei doi, iar tânăra a vrut să plece la familia ei din Galați, iranianul i-a confiscat banii, a sechestrat-o și agresat-o timp de patru zile. Aceasta a reușit să ajungă la un telefon mobil și să sune la poliție, agresorul fiind în prezent în arest la domiciliu.

Concluzie amară pentru tinerele care riscă să fie fermecate de relații exotice: Nu tot ce este frumos în spațiul virtual se dovedește la fel și în realitate!

Sursa: ProTV

Citește și Părinți, urmăriți cu cine se împrietenesc fetele pe net! O adolescentă a fost împinsă de un prieten virtual la uciderea părinților și sinucidere


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button