familie

Cătălin Vasile, Prodocens Media: „Nu regret nicio secundă și nicio resursă pe care le-am pus la dispoziția acestui demers”

Mesaj emoționant pe Facebook de la unul din cei mai implicați susținători ai referendumului pentru căsătorie:


O zi a mulțumirii

Stimaţi prieteni,

După aproape 3 ani de implicare în Coaliția pentru Familie ca parte a comitetului de coordonare și împreună cu echipa Prodocens Media doresc să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o, aceea de a mă implica și lucra în mod activ în acest demers de apărare a familiei in România alături de o echipă extraordinară.

Mulțumesc colegilor din comitetul de coordonare pentru dragostea și jertfa lor în a duce la final inițiativa de revizuire a Constituției în ceea ce privește definiția căsătoriei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mulțumesc colegilor din fiecare comitet județean, preoților, pastorilor și mai ales voluntarilor care s-au implicat până în ultima clipă dar și celor care s-au rugat pentru noi. Am fost amenințați noi și copiii noștri, blestemați și umiliți dar am simțit din plin protecția lui Dumnezeu care ne-a întărit și ne-a ajutat să rămânem în picioare.

Mulțumesc tuturor cetățenilor români care au votat și care ne-au arătat că acest popor încă mai are speranță. În mod deosebit mă aplec în față românilor din diaspora care ne-au dat o lecție celor de acasă, o lecție de asumare a identității creștine și de responsabilitate cetățenească.

Mulțumesc echipei mele, Prodocens media, tineri care au lucrat din plin în toți acești 3 ani pentru a mediatiza această inițiativa. Au fost zeci de ore de transmisiuni live, sute de postere, zeci de clipuri video și multe altele.

Am lăsat la final mulțumirea către familia mea, Angelica,soția mea și fetița noastră Cătălina-Estera, care au înțeles că ceea ce fac merită tot efortul și susținerea și au slujit împreună cu mine deși mi-au simțit de multe ori lipsa.

Sunt multe de spus dar mai ales de făcut de acum încolo. Indiferent de rezultatul obținut nu regret nici o secundă și nici o resursă pe care le-am pus la dispoziția acestui demers. A meritat tot ce am făcut și îmi pare rău că nu am putut mobiliza ṣi pe alţii să se alăture de noi.

Acum la final, singurul lucru pe care îl promit că-l voi face de acum încolo este că voi rămâne așa cum m-ați cunoscut, un creștin combatant care lupta în linia întâi, indiferent de prețul plătit. Continui să mă rog Lui Dumnezeu să mă ajute să mă pun la dispoziția Lui cu tot ce sunt și cu tot ce am.

Va iubesc în Hristos!

Cătălin Vasile
Prodocens Media


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button