autismdizabilităţifamilievalorile familiei

Manuela Hărăbor către fiul ei, Andrei: „Cinci ani m-am rugat Măicuței Domnului să te aud spunându-mi «mama»”

De Ziua Copilului, actrița Manuela Hărăbor a postat pe Facebook un mesaj despre dragostea pentru fiul ei, Andrei, în vârstă de 28 de ani, care suferă de autism. Redăm mesajul ei:

„Rațiunea mea de a fi. Provocarea de zi cu zi de a câștiga răbdare, înțelegere și înțelepciune. Lecția de Iubire pe care o învăț de 28 de ani. Am știut încă dinainte de a te naște cum vei arăta, cum te vei numi. Te vedeam în fiecare zi, în fiecare vis. Când ai venit pe lume te adulmecam în fiecare clipă și mă hrăneam cu mirosul tău dătător de viață. Cinci ani m-am rugat Măicuței Domnului să te aud spunându-mi „mama”. Te cuprindeam în fiecare noapte și îți șopteam cuvintele de care îmi era atât de sete. Diminețile te trezeai și îți legai privirea de ochii mei cu o pecete nevăzută, parcă spunându-mi „Nu încă. Mai avem de trecut niște vămi. În curând, mămica mea!” Atunci nu știam, dar bunul Dumnezeu îmi făurea o scară către Cer prin tine, iubirea mea. Tu erai firicelul de Lumină prin care El îmi vorbea. Nu eu te țineam în brațe, Dumnezeu mă cuprindea cu dragostea Lui prin tine. Și nu am căzut în deznădejde. Datorită ție. M-ai învățat că Iubirea nu are început și nici sfârșit. Și că fiecare zi pe pământ ne e dată pentru a ne desăvârși. Împreună, niciodată singuri, mereu împreună. Călătorim ținându-ne de mână, suflete împletite, pentru a ne ușura urcușul spre Acasă.

Numele tău semnifică îndrăzneală. Hristos ne-a arătat calea: «În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți! Eu Am biruit lumea!»”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button