familie

Elena Udrea, deputat PMP: „Declarațiile lui Iohannis privind modificarea Constituției (sunt) în logica anti-Biserică și anti-familie”

10639350_10152584524029584_3108821637622827551_n

În curusl zilei de 20 octombrie 2016, Elena Udrea, deputat al Partidului Mișcarea Populară, a postat pe pagina ei de Facebook o declarație legată de exprimarea nefericită a Președintelui României cu privire la demersul de modificare a Constituției pentru a clarifica noțiunea de căsătorie. Ea consideră că, pe lângă discreditarea demersului cetățenesc, declarația președintelui mai lovește și în Biserica Ortodoxă Română. Iată declarația ei:

Sistemul securist instalat în România a lansat un atac de discreditare a Bisericii Ortodoxe Române. Practic se reia, cu mijloace perfide de data aceasta, (manipulare prin instrumente democratice cum ar fi presa sau actiuni ale justitiei) procesul de distrugere a Bisericii petrecut in vremea lui Ceausescu si a Securitatii lui.
Vazand declarațiile lui Iohannis privind modificarea Constituției în logica anti-Biserică și anti-familie, declarațiile șocante făcute de reprezentanții USR, manifestațiile anti-BOR din ultima perioada ( cea mai puternica fiind in timpul protestelor de dupa Collective) sau chiar publicitatea facuta anchetei DNA împotriva ÎPS Teodosie, mi se pare evident ca se dorește distrugerea BOR, pentru că aceasta reprezintă una dintre ultimele stavile împotriva acaparării totale a Puterii de către Sistem în România, prin credibilitatea pe care o are in randul romanilor. Atacul la Biserica este un atac la credinta.
Consider că Biserica Ortodoxă Română trebuie sa ramana un bastion al democrației și al moralei. Nu contest faptul ca unii slujitori ai ei fac greseli nedemne de rolul pe care il au. Dar nu distrugi Biserica pentru ca sunt preoti sau prelati care se comporta omeneste!!!
Cred ca astazi salvarea Romaniei poate veni din credinta crestina a poporului, care sa ne indemne la bine, toleranta, iubire, caritate, solidaritate si nu din raul, ura, frica, egoismul, marsavia sadite de slujitorii Sistemului.
In loc de a o desfiinta, cred ca avem nevoie sa o implicam institutional in reconstruirea societatii. De aceea sustin ferm legiferarea unui parteneriat concret, functional, practic intre Biserica si stat, in folosul oamenilor.
Fara Securitate si securisti putem trai, fara credinta si Biserica, nu!

Citește și Președintele IOHANNIS este PENTRU CĂSĂTORIA între PERSOANE DE ACELAȘI SEX: „Este greșit să mergem pe calea fanatismului religios”

Citește și Patriarhia Română: Precizări cu privire la interpretările demersului Coaliției pentru Familie

Citește și OPINIE. „Mă autodenunț: sunt fanatic religios!”

Citește și Președintele PNL, Alina Gorghiu: „PNL are un angajament ferm prin care susține familia tradițională”

Citește și VIDEO. Liviu Dragnea, Președintele PSD: „Sunt un fanatic religios. Modificarea Constituției trebuie să se întâmple”

Citește și Președintele Iohannis revine cu precizări asupra declarației sale despre „calea fanatismului religios”

Citește și Elena Udrea, deputat PMP: „Declarațiile lui Iohannis privind modificarea Constituției (sunt) în logica anti-Biserică și anti-familie”

Citește și George Becali, despre declarația Președintelui Iohannis referitoare la dmersul de protejare a familiei naturale: „Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii”

Citește și Reacții în social media. Posibile implicații electorale ale declarației Președintelui Johannis despre familie

Citește și Reacții în social media. Pagina oficială de Facebook a Președintelui Iohannis, inundată de mesaje de la alegători nemulțumiți de părerea sa despre demersul de protejare a familiei naturale prin Constituție (1)

Citește și Reacții în social media. Pagina oficială de Facebook a Președintelui Iohannis, inundată de mesaje de la alegători nemulțumiți de părerea sa despre demersul de protejare a familiei naturale prin Constituție (2)

Citește și Pastor american de origine română, tată a zece copii: „Domnule Președinte, ați ratat ocazia de a fi mare!”

Citește și Premierul Cioloș consideră că menționarea căsătoriei bărbat-femeie în Constituție nu este în contradicție cu toleranța

Citește și Adrian Coman, care a reclamat la CCR că nu îi este recunoscută căsătoria cu un bărbat efectuată în străinătate, cere guvernului să-și reconsidere poziția în această chestiune

Citește și Pr. Constantin Sturzu: Demersul Coaliției pentru Familie, în deplin acord cu valorile unei Uniuni Eu­ropene ce pune accent pe respectarea spe­cificului fiecărei națiuni

Citește și Doctor în filosofie politică: Președintele Iohannis „nu e capabil să facă diferența între somația unui pastor agitat și un demers semnat de trei milioane de români”

Citește și Curtea Constituțională a României publică decizia de constituționalitate a inițiativei cetățenești de protejare a familiei naturale prin Constituție

Citește și Unanimitate la CCR: Inițiativa cetățenească referitoare la căsătoria între un bărbat și o femeie îndeplinește condițiile

Citește și La Parlament, a intrat în circuitul legislativ inițiativa cetățenească de declanșare a referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție ca uniune între un bărbat și o femeie

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button