familie

VIDEO. Liviu Dragnea, Președintele PSD: „Sunt un fanatic religios. Modificarea Constituției trebuie să se întâmple”

13346104_1075077195904360_8190794944320414258_o

Declarațiile președintelui privind căsătoriile între persoanele de același sex continuă să stârnească reacții. „Sunt un fanatic religios”, a anunțat liderul PSD, Liviu Dragnea:

Sunt un fanatic religios. Sunt un om tradiționalist, dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt. Sunt creștin ortodox și eu văd familia formată dintr-un bărbat și o femeie și, când vrea Dumnezeu, și cu copii. Este inadmisibil să îți bați joc de trei milioane de semnături, indiferent pe ce poziție în stat te afli.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Stiripesurse.ro a relatat că Liviu Dragnea a mai spus următoarele:

Modificarea Constituției în mai multe locuri trebuie să se întâmple. Noi începusem demersul ăsta. USL nu a fost capabil să ducă până la capăt acest demers din mai multe motive, principalul fiind legat de Curtea Constituțională, în vechea componență, care a adoptat o decizie unică în lume prin care a spus că o lege e constituțională doar după un an, doar ca să nu putem veni cu organizarea referendumului pentru Constituție. Sigur că anul viitor ar trebui să fie anul în care Constituția este completată și clarificată și probabil că atunci și acest subiect va fi un subiect foarte important al dezbaterii. Pe de altă parte, o inițiativă, un demers susținut de milioane de români nu poate să fie tratat cu o asemenea batjocură, indiferent ce poziție ai în statul român sau cu atât mai mult.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button