familie

Andrei Manea: „Chiar dacă nu s-a atins obiectivul securizării definiției căsătoriei în Constituție, cel mai mare câștig este că suntem împreună”

Duminică seara, la sediul Coaliției pentru Familie a avut loc declarația de presă a Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției. Andrei Manea a declarat:

A fost o onoare să fiu alături de toți acești oameni minunați din întreaga țară care s-au implicat. Sunt oameni care au renunțat la timpul petrecut alături de familiile lor, la timpul petrecut în profesiile lor și timpul petrecut pentru planurile personale.

Mă bucur că am făcut parte din această echipă. Chiar dacă nu s-a atins obiectivul securizării definiției căsătoriei în Constituția României, cred că cel mai mare câștig este că suntem împreună. Suntem 4 milioane de creștini mărturisitori și acest lucru ne aduce împreună. Putem face lucruri minunate pentru copiii noștri și pentru viitorul acestei țări.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button