familievalorile familiei

Deputatul Constantin Codreanu va citi de la Tribuna Parlamentului mesajele românilor despre cazul Cameliei Smicală

de Redacția Stiripentruviata.ro

Deputatul Constantin Codreanu a invitat românii să-i trimită mesajele lor despre cazul Cameliei Smicală prin intermediul contului său de Facebook. El are de gând să citească mesajele lor de la tribuna Parlamentului în cursul zilei de miercuri. Redăm mai jos postarea lui, cu sublinierile redacției.


#INSIST – Cazul Camelia Smicală

Dragi prieteni, pe 26 iunie 2019, am produs împreună o premieră în viața politică românească – o declarație politică de la tribuna Parlamentului care a constat din mesajele cetățenilor. A fost un text creat din mesajele Dvs. de solidaritate cu micuța Sorina de la Baia de Aramă pe care le-ați postat în comentarii la o postare de pe această pagină. Un moment extrem de emoționant și de neuitat din activitatea mea parlamentară. Sunt convins că pentru familia Șărămăt a contat această formă de solidarizare a noastră. Mi-aș fi dorit să putem face mai mult pentru ei…

Vă invit să repetăm această experiență prin mesaje de solidaritate privind un alt caz dramatic, cel al Cameliei Smicală. Vă rog să le adresați în comentarii. Voi selecta câteva și le voi da citire, mâine, în cadrul sesiunii de declarații politice din Camera Deputaților. Vă mulțumesc anticipat!

Solicit în continuare un grad de implicare mai mare din partea autorităților statului român pentru soluționarea favorabilă a acestui dosar. Soluția este una singură – revenirea Mariei și a lui Mihai lângă mama lor. – cu Camelia Smicala.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button