familie

Președintele PNL, Alina Gorghiu: „PNL are un angajament ferm prin care susține familia tradițională”

12605553_1024917724240149_152637624584425890_o
Foto: Facebook

Adevărul.ro relatează că președintele PNL, Alina Gorghiu, care candidează pentru a reprezenta județul Timiș în Senat, a declarat, la o conferință de presă de la Timișoara că declarațiile aparent contradictorii ale președintelui Klaus Iohannis și ale premierului Dacian Cioloș pe tema familiei tradiționale, nu se exclud, afirmând:

Cred că în acest moment trebuie să respectăm legislația în vigoare. PNL a spus că are un angajament ferm prin care susține familia tradițională, pentru că respectăm Codul Civil, care prevede căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să existe forme de protecție pentru minorități. Parteneriatul civil este dezbătut în Parlament. Eu sper doar ca aceste discuții să le putem purta civilizat, în afara campaniei electorale. Aș vrea să cred că nimeni nu are interes să facă din această temă o temă urâtă de campanie.

Citește și Reacțiile comentatorilor de pe Facebook la declarația Alinei Gorghiu, Copreședinte PNL, că se alătură polonezelor care protestează „în negru”

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button