familiesfaturi pentru tinerivalorile familieiviaţa de familie

„Căsătoriți-vă și întemeiați o familie” le spune campionul pro-viață de la Super Bowl, Harrison Butker, absolvenților de facultate

Adaptat după Nancy Flanders, Pro-life Super Bowl champ Harrison Butker to college grads: ‘Get married and start a family’

Fotbalistul pro-viață Harrison Butker – Jucătorul de fotbal american, HB, a obținut punctele decisive care i-au adus echipei sale câștigarea Super Bowl de anul acesta. Va rămâne în istoria Super Bowl, dar va rămâne și în istoria apărătorilor vieții și familiei, iar pentru el pare mai importantă a doua caracteristică. La ceremonia de absolvire a Institutului de Tehnologie din Georgia a spus câteva lucruri pe care le-a numit „dure”, pentru că știa că pot fi în răspăr cu opiniile unor dintre cei care îl ascultau. Ce era atât de riscant? Să le vorbească despre familie. El este însă obișnuit cu asumarea publică a atitudinii pro-viață și pro-familie. Așa că, să îl ascultăm:

„Nu-mi pasă dacă ai o carieră de succes. Nu-mi pasă dacă ai un cont bancar uriaș sau dacă zbori cu avionul privat… În cele din urmă, nu contează câți bani câștigi, nimic din toate acestea nu va conta dacă ești singur și nu ai un scop”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sunteți oameni inteligenți, capabili și muncitori, dar lumea este plină de oameni nefericiți, inteligenți, capabili și muncitori. Sunt atât de mulți oameni de succes, dar a căror fericire este vremelnică și nu sunt împliniți. Deși nu sunt sigur de cauza principală pentru care cultura suferă de singurătate, pot cel puțin să ofer un antidot controversat…: Căsătoriți-vă și întemeiați o familie!

Niciuna dintre aceste realizări (n.n. victoriile de la Super Bowl și succesul din NFL) nu înseamnă nimic în comparație cu fericirea pe care am găsit-o în căsătoria mea și în întemeierea unei familii. Încrederea mea ca soț și tată, și da, chiar și ca jucător de fotbal, își are rădăcinile în căsnicia cu soția mea, în timp ce ne lăsăm amprenta asupra generațiilor viitoare prin copiii pe care îi creștem. Ce moștenire mai mare decât aceasta poate lăsa cineva?

Cred că Dumnezeu mi-a dat cu siguranță o platformă. Mi-a dat o voce pentru o mulțime de oameni care nu sunt capabili să-și exprime opiniile. Am depus atât de multe eforturi pentru a fi cel mai bun fotbalist cu putință și, dintr-un motiv oarecare, Dumnezeu mi-a permis să continui să am succes ca fotbalist. Sunt foarte recunoscător pentru asta. Succesul meu în fotbal mi-a oferit un piedestal și mă simt responsabil să cresc gradul de conștientizare a diferitelor probleme pe care cred că Dumnezeu vrea ca eu să le aduc în prim-plan.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button