educaţie sexualăpedofilie

Canada: Condamnat pentru pedofilie, fostul ministru adjunct al educației, care a creat o programă agresivă de educație sexuală, a fost eliberat mai devreme

Puțină lumea știe că Benjamin Levin, fost profesor la Institutul de Științele Educației din Ontario și fost ministru adjunct al educației în Canada, este autorul unei programe de educație sexuală în școlile publice pe care, în 2010, părinții canadieni au respins-o masiv și ferm. În 2015, odată cu instalarea premierului Kathleen Wynne, o lesbiană declarată, părinții nu au mai avut același succes.

În timp ce părinții protestau de zor pe străzi, autorul programei, Benjamin Levin, se afla deja în pușcărie pentru posesie de pornografie infantilă și îndemn la viol. În calculatorul lui s-a descoperit o listă de discuții cu 1.750 de contacte online cu care comunica mai ales despre „contactul sexual dintre părinți și copii”. El a instruit-o online pe Janelle Blackadar, ofițer de poliție sub acoperire, cum să-și agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani.

De curând, un grup care promovează drepturile părinților a descoperit că Levin a fost eliberat pe cauțiune la începutul lui 2017, deși legea canadiană ar fi permis aceasta abia peste alte șase luni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tanya Granic Allen, director executiv la organizația Parents As First Educators („Părinții ca Primi Educatori”), a spus, citată de LifeSiteNews:

În timp ce dl. Levin și-a ispășit doar 60% din pedeapsă, programa de educație sexuală al cărei artizan a fost afectează 100% dintre școlile noastre.

Noua programă de educație sexuală prevede că, la clasa întâi copiii canadieni învață ce înseamnă relațiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, într-a șasea li se prezintă masturbarea ca ceva pozitiv, într-a șaptea învață despre sexul oral și anal, iar la clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual” și să afle că nu există doar două sexe biologice, ci șase „genuri” posibile.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Mă îngrozesc la gândul acestor legi care ar putea să ia locul legilor Lui Dumnezeu!!! Îmi doresc să vină Domnul Iisus să pună capăt la toate lucrurile acestea Demonice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button