educaţie sexuală

Părinți indignați după ce la premierea unui concurs de actorie pentru elevi au fost oferite ca premii jucării sexuale

sex_ed-240x181-240x180

LifeSiteNews.com, 5 iunie 2014

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Părinții elevilor de la o școală din Washington au fost indignați după ce la premierea unui concurs de actorie pentru elevi au fost oferite ca premii jucării sexuale.

O profesoară pensionară a acordat aceste „premii” pentru „cel mai fierbinte elev” și „cea mai fierbinte elevă”. Apoi profesoara a spus un banc obscen care includea între personaje inclusiv un profesor, un avocat și preot.

O mamă care a dorit să păstreze anonimatul pentru a o proteja pe fiica ei, a scris o scrisoare de protest, în urma căreia școala și profesoare respectivă și-au cerut scuze.

******************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button