educaţie sexualăMarxism culturalopinii

Papahagi: Sexo-marxismul bagă statul și sub așternut. Asta e ideologia: o teorie care vrea să modifice natura

de Redacția Stiripentruviata.ro

Profesorul Adrian Papahagi pe Facebook:


„Spuneați că exagerez cu sexo-marxismul? Deloc. Nu există concept mai potrivit pentru o realitate ideologică incontestabilă.

Așa cum marxismul vrea controlul statului asupra economiei, sexo-marxismul bagă statul și sub așternut (în educație e de mult). Cum? Prin politici și cote de gen, redefinirea sexelor și a familiei naturale, educație sexuală obligatorie la școală etc.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Toate impuse prin poliția gândirii (corectitudinea politică) și brațul armat al statului: dacă crâcnești, ești dușman al progresului, al poporului, al umanității, hater, discriminator „facist” amendabil etc.

Asta e ideologia: o teorie care vrea să modifice natura. Natura acțiunii umane libere (cunoscută și ca economie) e creativitatea, schimbul, negocierea, echilibrul cererii și ofertei, economisirea, împrumutul, investiția, concurența, succesul unora și falimentul altora.

Marxismul vrea ca această natură să se plieze pe o teorie (falimentară și totalitară de 170 de ani, dar ei nu se lasă). Sexo-marxismul urmărește ca natura umană să se plieze pe teoriile zise de gen. Vor încerca să învețe și covidul să nu mai afecteze diferit bărbații și femeile, ci să ucidă echitabil, pe cote, în cadrul fiecăruia dintre cele 23 de genuri.”

Citește mai multe opinii de Adrian Papahagi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button