opinii

Cătălin Sturza: „Referendumul din Macedonia a căzut. Cu toate acestea, oficialii UE iau în considerare că majoritatea a votat DA”

de Cătălin Sturza, Facebook

În Macedonia, un referendum pe tema aderării la UE și la NATO a căzut, săptămâna trecută, din cauza prezenței scăzute la vot. Cu toate acestea, doi înalți oficiali ai UE, șefa diplomației europene Federica Mogherini, și comisarul european Johannes Hahn, au arătat că „dintre participanți, o majoritate covârșitoare a votat DA cu privire la parcursul european al Republicii Macedonia”.

Și, în ciuda faptului că Referendumul a căzut, Mogherini a arătat că Parlamentului Macedoniei i se va cere să adopte înțelegerea cu privire la schimbarea numelui țării și să realizeze modificarea Constituției în vederea aderării la UE.

Așadar, cum era cu ideea aceea că Referendumul pentru Căsătorie a fost un dezastru în ciuda votului în proporție de 92% DA pentru căsătoria între un bărbat și o femeie, și că faptul că n-am făcut cvorumul arată voința poporului român pentru agenda radicală LGBTQ?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe opinii de Cătălin Sturza


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button