valorile familiei

Scrisoare de dragoste: „Îmi pierdusem speranța și credeam că vom divorța curând… Dar am decis să acționez”

 BP

Nota redacției: Aceast articol a fost preluat și tradus de pe saitul WorldObserverOnline. Se pare că această scrisoare, ce i-a fost atribuită lui Brad Pitt, nu ar fi reală, ea însă a devenit virală pe internet. Dar chiar și  așa, conținutul ei este valoros. Câte relații nu ar fi salvate dacă unul dintre soți ar face acest pas?

„Soția mea se îmbolnăvise. Era mereu nervoasă din cauza problemelor de la serviciu, a vieții personale, a eșecurilor și a problemelor cu copii.

Slăbise 13 kilograme și cântărea doar 41 kg la cei 35 de ani pe care îi avea. Slăbise foarte mult și plângea continuu. Nu era o femeie fericită. Spunea în permanență că are dureri de cap, dureri în piept, în zona inimii, a spatelui și a coastelor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu se odihnea bine, adormind doar spre dimineață și obosea foarte repede în timpul zilei. Relația noastră era pe cale să se destrame.

Frumusețea ei începea să se estompeze, avea pungi sub ochi, încetase să se mai îngrijească. Refuza să mai joace în filme și respingea orice rol.

Îmi pierdusem speranța și credeam că vom divorța curând… Dar am decis să acționez. Până la urmă, soția mea este cea mai frumoasă femeie de pe planetă. Este idolul a mai mult de jumătate dintre bărbații și femeile de pe Pământ, iar eu am fost singurul căruia i-a permis să adoarmă lângă ea și să o îmbrățișeze.

Am început să o asaltez cu flori, sărutări și complimente. Am surprins-o și i-am făcut pe plac în fiecare zi. I-am dăruit multe cadouri și am trăit doar pentru ea. Am vorbit în public doar despre ea. O lăudăm în fața prietenilor. Toate discuțiile pe care le purtam duceau către EA.

Să nu vă vină să credeți însă parcă a început să înflorească. A devenit chiar mai bună decât înainte. A pus kilogramele pierdute la loc, nu a mai fost nervoasă și a început să mă iubească mai mult ca niciodată. Nici nu credeam că poate iubi așa tare! Și atunci am realizat un lucru: femeia este reflexia bărbatului! Daca o iubești la nebunie, îți va răspunde cu aceeași monedă.”

Brad Pitt

Traducere: Violeta Macovei

Te-ar putea interesa și:

11 sfaturi pentru bărbații care și-au întemeiat o căsnicie
11 Words of Advice for Husbands: How to Have a Successful Marriage

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button