valorile familiei

50% dintre copiii englezi ar putea trăi într-o familie monoparentală până în 2020

Le-chiffre-50-e1405705076328

Sursă: reinformation.tv

Conform unui studiu recent al Centrului pentru Justiție Socială din Anglia, 50% dintre copiii englezi ar putea trăi într-o familie monoparentală până în 2020,

Acesta afirmă că, în prezent, doar două sferturi dintre copii trăiesc în familii «intacte». Această fractură și instabilitate sunt alarmante în mod deosebit în cazul familiilor sărace, care au cu 50% mai multe probabilități ca părinții să nu fie căsătoriți și de patru ori mai multe șanse să se despartă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

40% dintre copiii având între 12 și 16 ani, din clasele sociale mai privilegiate, nu trăiesc deja cu ambii părinți, această proporție atingând 75% în cazul copiilor săraci.

Aproape jumătate dintre cei din urmă încep școala fără amândoi părinții, de șapte ori mai mult decât în familiile înstărite.

Traducere: Florea Ana

 

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button