familievalorile familiei

Ai până în 35 de ani? Până pe 8 aprilie te mai poți înscrie la workshopul „Schimbarea rolurilor din familie” de la Budapesta

carpathian

În perioada 22-24 mai 2017, Confederația Asociațiilor pentru Familie din Bazinul Carpatic organizează cea de a treia ediție a Workshopului Tineretului European pe probleme de familie, un eveniment conex la forumul internațional Budapest Family Summit, care va avea loc în capitala Ungariei în perioada 25-28 mai 2017.

Tema workshopului pentru tineret este “Changing Roles in the Family” / „Schimbarea Rolurilor din Familie” și îndeamnă participanții să își prezinte gândurile și motivația referitoare la chestiunea familiei și viitorul acesteia. Se vor discuta politici familiale și metode de promovare a familiei prin intermediul organizațiilor non-profit și de advocacy.

Participanții vor fi invitați să participe și la evenimentele din cadrul Budapest Family Summit. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cheltuielile sunt acoperite de organizatori, dar cei care vor să participe trebuie să anunțe până pe 8 aprilie, iar până pe 16 aprilie 2017 să trimită un videoclip filmat cu telefonul și un eseu pe una din temele:

“What kind of family do I expect for myself within 15 years?” / „Ce fel de familie mă aștept să am în următorii 15 ani?”

sau

“My ideal family” / „Familia mea ideală”

Pentru informații detaliate clic aici.

 

.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button