adolescenţi

AUDIO: Dovada că organizatorii conferinței de la Focșani cu elevi minori NU au fost jigniți! Ziariștii incomozi sunt reclamați la Poliție!

Am fost acuzat ieri, în mediul online, că i-am jignit pe organizatorii și speakerii conferinței WomenTalk de la Focșani. În virtutea dreptului legitim la apărarea imaginii și a interesului public legat de subiectul conferinței raportat la întreaga evoluție a lucrurilor de până în conferință, fac publice o serie de înregistrări cu privire la cum s-au derulat lucrurile la eveniment. Plus, câteva observații:
1. Organizatorii NU au invitat toată presa locală pentru că, nu-i așa?, pe jurnaliștii incomozi trebuie să-i ții deoparte.
2. Deși intrarea la eveniment a fost LIBERĂ, au încercat să mă dea afară cu argumentul penibil că evenimentul este PRIVAT, argument găsit pe loc. Dacă era privat, de ce au mai anunțat public organizarea lui?

3. ”Vă așteptăm cu drag!” era scris în anunț. Cu drag, da, dar nu cu drag pe toată lumea : )
4. Discrimarea unor jurnaliști pe criteriul că sunt incomozi mă duce la concluzia că organizatorii una spun în conferințe alta fac în realitatea de zi cu zi.
5. Organizatorii au vrut să cheme paza hotelului și Poliția pentru că am făcut observații, am cerut clarificări și am pus întrebări incomode unor speakeri. Adică exact ce trebuie să facă un ziarist.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

6. Consider că sunt un jurnalist incomod, insistent, pentru că doar astfel publicul larg poate afla detalii care sunt ținute ascunse.
7. Nu am jignit pe nimeni, așa cum se poate constata din înregistrările prezentate. Evident, am protejat identitatea vizuală și numele celor care s-au comportat nepotrivit. Așa cum am mai spus, demersul meu jurnalistic cu privire la eveniment a vizat FAPTE, nu PERSOANE cu nume și prenume.

8. ”Prima conferință despre drepturile femeii, discriminarea și inegalitatea ei” a fost ilustrată de organizatori cu imagini cu homosexuali.

Cristi Irimia, jurnalist cu 21 de ani experiență în domeniu
Sursa: Vranceamedia.ro

Citește și ADEVĂRUL despre ce au fost învățați liceenii din Vrancea la conferința organizată de Ambasada SUA, după ce mulți dintre ei și-au semnat singuri acordurile parentale

 

Citește și Despre mamele adolescente și educația sexuală în școală, pentru a nu o transforma într-un vehicul pentru educație homo-sexuală, trans-sexuală sau de ideologie sexuală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button