pedofilie

Canada: Promotor al programului pentru educație sexuală recunoaște că a rugat o mamă „să își agreseze sexual copilul pentru el”

levin

TORONTO, 19 februarie 2015, LifeSiteNews.com

Benjamin Levin, fost ministru adjunct al educației și respectat profesor la prestigiosul Institut pentru Studii în Educație din Toronto ,  a fost arestat în data de 23 iulie sub mai multe acuzații, printre care deținerea de pornografie infantilă și îndemnarea la agresiune sexuală asupra unui minor.

Într-o scrisoare ajunsă în mass media săptămâna trecută, în care solicită ajutorul prietenilor săi, Benjamin Levin recunoaște că a rugat o mamă “să își agreseze sexual copilul pentru el”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

El mai scrie că intenționează ca pe 3 martie să pledeze vinovat pentru 3 din cele 7 capete de acuzare, rugându-și „prietenii și colegii” să scrie o scrisoare de referință către tribunal în favoarea lui.

Levin este considerat a fi promotorul controversatei programe de educație sexuală propusă în 2010 în Ontario. La acea vreme, actualul premier Kathleen Wynne era ministrul educației în guvernul liberal Dalton McGuinty, iar Levin era adjunctul ei.

Părinții revoltați l-au forțat pe Dalton McGuinty să renunțe la curricula  educație sexuală, însă guvernul Wynne a readus-o în discuție.

Între timp, Wynne a negat că Levin ar fi avut vreo implicare în dezvoltarea agendei pentru educație sexuală, afirmație pe care McVety, presedintele Colegiului Crestin Canadian, a catalogat-o drept un “nonsens”.

 

Traducere și prelucrare: Elena Dolea

******************************************************************************************************** Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button