pedofilie

O nouă știre care îl implică pe Charlie Sheen readuce în atenție acuzațiile că la Hollywood pedofilia este tolerată și protejată

Actorul Dominick Brascia a declarat recent pentru The National Enquirer că superstarul Charlie Sheen l-ar fi abuzat sexual pe fostul actor Corey Haim. La vremea respectivă, Sheen (foto sus, stânga) avea 19 ani, iar Haim 13 (foto sus, dreapta, în 1990). Cel din urmă nu mai este în viață. În 2010, la 38 de ani, Haim a decedat – în mod oficial de pneumonie, dar unele publicații de scandal scriu că de la o supradoză de droguri.

În 2016, actorul și cântărețul Corey Feldman, dezvăluise, citat de The Hollywood Reporter, că Haim era abuzat sexual încă de la vârsta de 11 ani: „El a fost supus mai multor abuzuri decât mine. Eu am fost molestat și au fost implicate mai multe persoane, dar Corey a fost violat, eu nu am trecut prin asta. A fost violat la vârsta de 11 ani. Fiul meu are 11 ani acum și nici nu-mi pot imagina ce aș face dacă i s-ar întâmpla așa ceva. L-ar distruge…”

Feldman, fost coleg de platou și prieten cu Corey Haim, a mai declarat că abuzatorii erau persoane din industria filmului care se protejau reciproc și traficau între ei minorii abuzați: „Toți erau prieteni. Puteți să întrebați pe oricine din grupul nostru de copii de atunci. Ne trimiteau de la unul la altul”. El consideră că din această cauză prietenul său a luat calea abuzului de droguri și a dependenței de sex. A mai mărturisit și că el însuși a avut nevoie de multă terapie pentru a duce o viață relativ echilibrată.

În 2011, actrița Alison Arngrim, din serialul „Căsuța din prerie”, a confirmat pentru Fox News că toată lumea știa în anii 1980 că cei doi prieteni pe nume Corey, respectiv Haim și Feldman, pe atunci minori, erau pasați de la unul la altul pentru a fi abuzați sexual.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Feldman a lansat de curând un apel pentru a strânge fonduri care să-i asigure protecție juridică, dar și protecție personală, deoarece susține că ar fi fost amenințat cu moartea.

Mama lui Corey Haim a negat cele spuse de Feldman. Însă un detectiv de la Poliția din Los Angeles a confirmat pentru The Hollywood Reporter că există o anchetă deschisă referitor la acuzațiile aduse de Feldman despre cercurile de pedofili de la Hollywood.

Feldman speră să poată strânge banii necesari pentru a realiza un film artistic bazat pe fapte reale despre tot ceea ce i s-a întâmplat.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button