Marxism culturalpedofiliesexualitateteoria genului

Canada – Dictatura ideologiei LGBTQ+ naște monștri – Bărbat care se identifică drept femeie solicită consiliului local aprobare pentru organizarea unei petreceri „toples” la piscină pentru tineri începând cu vârsta de 12 ani. Părinții sunt excluși

Jonathan Yaniv, activist transgen, un bărbat care se identifică drept femeie pe nume Jessica și se declară „o lesbiană mândră”, a solicitat consililui local din Township of Langley aprobare pentru organizarea unei petrecere topless la piscinele publice din oraș. Evenimentul ar urma să fie organizat de către organizațiile LGBTQ+, intrarea fiind permisă pentru persoanele peste 12 ani, însă copiii nu trebuie însoțiți de către părinți sau tutori, deoarece se consideră „un eveniment sigur și incluziv”.

Yaniv este un exemplu tipic al monștrilor produși de ideologia LGBTQ, un obsedat sexual cu un comportament de prădător ale cărui ținte sunt copiii, fetițe și adolescente.  

Anul trecut a intentat proces pentru discriminare unui număr de 16 angajate ale unui salon de înfrumusețare, deoarece acestea au refuzat să-l epileze în zonele intime. Dacă în Canada legea permite transgenderilor bărbați care se cred femei să utilizeze toaletele și vestiarele femeilor sau le recunoaște „dreptul la menstruație”, de ce nu le-ar permite să solicite și „o epilare braziliană”, așa cum a cerut Yaniv, invocând faptul că este „femeie”.

Yaniv are propria firmă „de consultanță”, care se ocupă cu evaluarea jucăriilor sexuale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La adresa lui Yaniv există mai multe acuzații potrivit cărora acesta ar fi utilizat autoproclamatul statut de femeie pentru a intra în mai multe grupuri ale adolescentelor de pe rețelele de socializare. Yaniv ar fi contactat mai multe adolescente cărora le-ar fi expus obsesiile sale legate de menstruație, vestiarele și toaletele fetelor. Yaniv a negat acuzațiile, însă este foarte curios că autoritățile nu au investigat, deși acestea se sesizează imediat când este vorba de lezarea drepturilor persoanelor LGBTQ.

Însăși solicitarea adresată consiliului local pentru organizarea unui eveniment la care copii și adolescenți începând cu vărsta de 12 ani sunt invitați să participe și să își expună nuditatea, alături de adulți, mulți dintre aceștia membri ai comunității LGBTQ, cum ar fi de exemplu Yaniv, este un exemplu evident al unui comportament deviant.

În mod normal autoritățile ar fi trebuit să respingă categoric, pe loc, o astfel de solicitare și chiar ar fi  trebuit să ceară o anchetă care să facă investigații asupra inițiatorilor evenimentului, deoarece în mod cert aceștia nu sunt străini de pedofilie. Dar într-o țară în care dictatura LGBTQ+ a acaparat toată societatea, autoritățile sunt probabil foarte circumspecte și temătoare când este vorba să ia o decizie care ar putea fi interpretată ca „discriminare” de către comunitatea LGBTQ+. Așa că în loc să respingă solicitarea, consiliul local din Township of Langley a decis să amâne până în luna septembrie luarea unei decizii. La ce să se mai gândească? Din păcate acesta este încă un exemplu al încercărilor activismului LGBTQ+ de a implica copii și adolescenți în acțiunile specifice comunităților. Copii de 10-12 ani care susțin spectacole ca travestiți în fața unor mulțimi de adulți LGBTQ+, copii și adolescenți participând la paradele „pride”, copii și adolescenți confuzi și pierduți în ceea ce privește identitatea lor de gen și orientarea sexuală în urma îndoctrinării cu ideologia LGBTQ+ încă de la grădiniță, o legislație care diminuează tot mai mult importanța consimțământului parental, legi aberante care aruncă în aer toate conceptele și valorile morale ale societății, toate acestea și multe multe  altele contribuie la crearea unui cadru favorabil legalizării pedofiliei.

Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

3 Comments

  1. Dacă nu ar exista tendința către legalizarea comportamentelor deviante, nu am mai avea ce spune! Dar când acestea iau amploare și influențează educația viitorimii, riscul de a trăi într-o societate strâmbă este mult prea mare! Iar când minoritatea are mai multe drepturi decât majoritatea…!

  2. Din pacate, dat fiind faptul ca eu sunt nevazator partial si avind si-alte minusuri, n-am fost binecuvintat, cel putin pina-n prezent de catre DUMNEZEU cu sotie si copii!:
    – dar!, daca ceea ce sustineti in articolul de mai sus este adevarat, atunci sa nu ne miram cind DUMNEZEU va rosti condamnari greu de suportat inpotriva acestei planete, si mai ales inpotriva locuitorilor ei, care promoveaza si sau care accepta astfel de derapaje de la poruncile lui DUMNEZEU!!!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button