homosexualitatesexualitatetransexualitate

„Copii travestiți” – film documentar la televiziunea de stat din Canada în care eroii sunt 4 copii de 9-11 ani care susțin spectacole unde cântă și dansează travestiți în fața publicului LGBTQ

Gigantul media de stat din Canada, CBC – Canadian Broadcasting Corporation, promovează conceptul „drag queen” în rândul copiilor.

Documentary Channel, canalul documentar al CBC, va difuza pe 25 iulie documentarul „Drag Kids” (copii travestiți), despre 4 copii, 3 băieți și o fată, din SUA, Canada și Marea Britanie, în vârstă de 9 respectiv 11 ani, care susțin spectacole unde interpretează roluri de „drag queen” în fața copiilor, adolescenților și adulților. Filmul a avut premiera la Hot Docs Canadian International Documentary Festival din Toronto, cel mai important festival de film documentar din Canada, unde a și câștigat distincția pentru „cea mai bună producție canadiană”.  Cei 4 copii au susținut primul spectacol împreună  la ediția din 2018 a „Fierté Montréal”, festival al comunității LGBTQ. 

„Drag” este un acronim al expresiei din limba engleză „dressed as a girl” (îmbrăcat ca o fată) și înseamnă în argou „travestit”. „Drag Queen” a fost consacrat în argoul comunității gay de la începutul sec. XX din Marea Britanie și se referă la în general la bărbați cu o vestimentație, machiaj și alte accesorii  specifice femeilor, cât mai stridente, care fac mișcări provocatoare, cu o conotație sexuală explicită, pentru a le scoate în evidență cât mai mult „sexualitatea feminină”. Cei care „interpretează” rolul de „drag queen” sunt în general bărbați homosexuali și/sau transgenderi. „Drag Queen” pot fi întâlniți la toate paradele LGBTQ.

Pe 5 iulie CBC a postat pe platforma dedicată copiilor pe care o are pe Twitter, CBC Kids, un material promoțional al documentarului, în care sunt prezentate câteva secvențe din film. În materialul video sunt frânturi de interviuri cu cei 4 copii și secvențe din spectacolele acestora. Copiii sunt prezentați pe un fond muzical, dansând cu mișcări lascive, care ar aprinde imaginația oricărui pedofil. În spectacole copiii sunt costumați și  machiați strident, iar jocul de scenă este unul cu conotații sexuale, exact ca în show-urile adulților consacrați ca „drag queens”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Copiii spun că se mândresc cu ceea ce fac, considerând interpretările lor drept artă. Aceștia sunt foarte fericiți de succesul de public de care beneficiază, ceea ce îi stimulează să facă o carieră de „drag queens”. Fiecare dintre ei și-a ales deja nume de scenă (Lady GaGa, Lactatia) și are câte un model preferat din travestiții adulți consacrați. Evident, nu puteau lipsi din material imagini cu participarea copiilor la paradele „pride” (LGBTQ). Din interviurile copiilor reiese clar mesajul documentarului care îi îndeamnă pe copii și adolescenți să își descopere adevărata identitate de gen și orientarea sexuală, iar cei 4 copii „de succes” sunt exemple demne de urmat.

Nu contează că în realitate acești copii sunt manipulați de propaganda ideologiei LGBTQ, care asociază succesul lor cu cel al stilului de viață LGBTQ. Nu contează că acești copii sunt practic exploatați sexual. Câți pedofili participă oare la spectacolele lor? În computerele câtor pedofili se află înregistrări cu acești copii? Oare părinții lor se gândesc numai la banii câștigați de copii?  

Către ce tip de societate se îndreaptă Canada, considerată etalon al democrației și bunăstării? Televiziunea de stat, finanțată de contribuabili, va prezenta un documentar în care copii de 9-11 ani promovează stilul de viață LGBTQ, o producție care îi încurajează pe pedofili și pe prădătorii sexuali, dar care a fost premiată la principalul festival de film din Canada.

Din fericire mii de canadieni au luat act după ce au vizionat materialul promoțional și au postat mesaje extrem de dure împotriva CBC, autorităților, realizatorilor documentarului și părinților copiilor din film.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button