homosexualitate

TIMIȘOARA. Pastor amenințat pentru criticile la adresa săptămânii de evenimente homosexuale: „Vă iubim, nu ne temem de voi”

Ionel Tuțac, președintele Comunității Baptiste Timișoara, a anunțat azi pe contul personal de Facebook:

„Jegos, idiot, nenorocit, satanist, diavol, criminal, analfabet, fundamentalist…sunt doar câteva din expresiile folosite de catre unii din adepții LGBTQ la adresa mea, a lui Mihai Bojin sau a altor persoane care au avut curajul de a dezaproba seria de evenimente organizate în săptămâna Pride Week. 

Alături de aceste expresii, au început şi telefoanele de amenințare, cu număr ascuns. 

Nu ne temem de voi! Vă compătimim, vă iubim şi dorim ca Dumnezeu să vă elibereze de aceste patimi scârboase. Aş vrea să ştiți că ne rugăm pentru voi!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Sa nu lasi sa ramana timp pt ura si suparare.
    Unple-ti sufletul de bucurii, iarta si zambeste din tot sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button