familiehomosexualitateMarxism cultural

VIDEO integral. Ioana Picoș: „Sunt orfanii copii de mâna a doua care ar trebui să se mulțumească cu părinți homosexuali? Doi bărbați nu pot înlocui o mamă și două femei nu pot înlocui un tată”

14925820_558964037632405_308214650384301212_n

Marți, 9 noiembrie 2016, Ioan Șolea de la Coaliția pentru Familie și Ioana Picoș-Făgădaru, de la organizația Feminism proFamilie (foto), au participat la emisiunea „Femei de 10, bărbați de 10”, de la TVR 2, moderată de Marina Almășan și Mircea Radu. Susținuți de artista de muzică populară Elena Merișoreanu, cei doi au adus argumente în favoarea inițiativei Coaliției pentru Familie de a revizui Constituția cu scopul de a o armoniza cu Codul Civil, prin explicitarea termenului de căsătorie ca „uniunea dintre un bărbat și o femeie”.

A dezbătut cu ei deputatul Remus Cernea, autor al mai multor inițiative legislative de promovare a drepturilor LGBT, susținut în studio de jurnalistul Andrei Vulpescu, care e mai cunoscut și ca autorul celei mai mari gafe jurnalistice din istoria televiziunii românești.

Reprezentanții asociației Accept, care promovează cultura LGBT și „căsătoria” pentru homosexuali în România, au refuzat să participe la emisiune, motivând că „una din invitate promovează un discurs al urii”. În afirmațiile lor se făcea referire, fără îndoială, la Ioana Picoș-Făgădaru, prima persoană care a reușit să îl combată cu succes pe Remus Cernea într-o dezbatere pe tema statutului homosexualilor și al homosexualității în societatea românească.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și VIDEO: Activiștii pentru „căsătoria” între persoane de același sex, trimiși în corzi de argumentele Ioanei Picoș de la Feminism proFamilie

Citește și VIDEO. Ioana Picoș reduce la absurd argumentul activiștilor LGBT: „Nici eu nu mă pot căsători cu o femeie. Aceeași lege se aplică homosexualilor. Nu e nicio discriminare”

Când s-a ajuns la subiectul adopției pentru „familii” formate din cupluri de același sex, tabăra pro-„familia” homosexuală a înaintat argumentul că pentru copii e mai bine să crească cu un cuplu homosexual decât într-un cămin unde sunt de obicei abuzați și lipsiți de iubire. Actrița Ioana Picoș-Făgădaru a contra-argumentat:

Sunt copiii orfani copii de mâna a doua care ar trebui să se mulțumească numai cu „părinți” homosexuali? Acești copii merită să fie lipsiți de unul sau ambii părinți biologici? Vrem ore de așa-zisă educație sexuală în care copiilor să li se arate diferite imagini explicite fără să fie nevoie de acordul părinților pentru asta?

Doi bărbați nu pot înlocui o mamă și două femei nu pot înlocui un tată.

Dezbaterea s-a produs într-o atmosferă relativ tensionată pe platou, cu publicul vizibil de partea Coaliției pentru Familie și cu Remus Cernea și Andrei Vulpescu vorbind foarte mult pentru a-i acoperi pe preopinenții lor. În acest context, Ioana Picoș-Făgădaru a mai afirmat:

Să fie o coincidență faptul că toate țările care au legalizat parteneriatul civil au ajuns să legalizeze până la urmă și așa zisele căsătorii homosexuale și adopții de copii de către homosexuali sau să fie o tactică a pașilor mărunți? Dorim ca băile să fie unisex și elevii să meargă în același loc la baie ca și elevele? Toate astea în numele unei false toleranțe?
 
Dacă minoritatea homosexuală ajunge să căsătorească (pe motiv că se iubesc), de ce nu ar da România același drept și pentru poligami sau persoanele care trăiesc relații incestuoase, cu copii peste 18 ani?
 
Toți ne supunem acelorași legi în România! Fără standarde duble! 
 
Pentru a câta oară trebuie să răspundem atacului virulent împotriva definirii familiei și atacului împotriva normalității? Efectiv, ei nu doresc să înțeleagă că nimeni dintre noi nu e împotriva persoanelor homosexuale, ci împotriva ideologiei LGBT !
 
Nu suntem homofobi (acest termen nu există în dicționar), căci nu urâm persoana, ci păcatul, în toate formele lui de manifestare și de aceea nu putem numi răul-bine și binele-rău, cu atât mai mult nu îl putem legifera!
 
VIDEO: Emisiunea integrală

Citește și VIDEO. Realitatea TV, integral: Coaliția pentru Familie și susținătorii ei cer organizarea referendumului odată cu alegerile parlamentare

Citește și VIDEO. Ioana Picoș: „Sunt orfanii copii de mâna a doua care ar trebui să se mulțumească cu părinți homosexuali? Doi bărbați nu pot înlocui o mamă și două femei nu pot înlocui un tată”

Citește și VIDEO. Ioana Picoș reduce la absurd argumentul activiștilor LGBT: „Nici eu nu mă pot căsători cu o femeie. Aceeași lege se aplică homosexualilor. Nu e nicio discriminare”

Citește și VIDEO: Activiștii pentru „căsătoria” între persoane de același sex, trimiși în corzi de argumentele Ioanei Picoș de la Feminism proFamilie

Citește și Dezbatere despre căsătorie la TVR 1: Ioana Picoș-Făgădaru de la Feminism proFamilie și Florin Buhuceanu de la Accept

Citește și Adina Portaru, jurist, ADF International: „Inițiativa Coaliției pentru Familie este în deplină concordanță cu drepturile omului și cu jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene și a Curții Europene a Drepturilor Omului”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button