Marxism cultural

Viral pe net: A nu se confunda homosexualitatea, comunitatea gay si miscarea LGBT. Sunt concepte diferite

Dacă homosexualii „de rând” nu ar mai putea de dragul însurătorii între ei, in țările in care aceasta „căsătorie” s-a legiferat, nu ar mai trebui sa rămână vreo persoană LGBT nemăritată/neinsurată.

Sigur există și LGBT-isti decenți, care nu își pun poalele in cap la paradele de stradă și care isi duc sexualitatea (ca la urma urmei despre asta e vorba) fără sa deranjeze pe nimeni, așa cum e normal sa facă orice om. Dar mișcarea LGBT nu e nici despre și nici pentru ei.

Primul este o orientare a individului din categoria respectiva.

Al doilea este grupul celor cu asemenea orientare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Iar ultimul este o miscare politico-ideologica ce militeaza NU pentru, ci IN NUMELE comunitatii gay, pretinzand ca ii apara „drepturile”.

Strategia folosita de miscarea LGBT este exact aceea pe care au folosit-o comunistii vreme de mai bine de 50 de ani si prin care, nu PENTRU, ci IN NUMELE clasei muncitoare, au impus o dictatura. Este utilizata, in esenta, aceeasi strategie si urmareste acelasi scop final – instaurarea unei dictaturi – pt ca isi au radacina in aceeasi familie ideologica a stangii.

Prin urmare, ori de cate ori veti fi intrebati „dar ce ai cu homosexualii?”, eu va sfatuiesc sa nu mergeti dupa fenta.

Intrebarea, daca nu este o imbecilitate, este tendentioasa.

Discutia nu este despre acestia. Discutia este despre o miscare politico-ideologica de extrema stanga si despre scopul acesteia de a determina restrangerea drepturilor si libertatilor majoritatii in numele ei iluzorii egalitati in drepturi.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button