familieMarxism cultural

Varujan Vosganian, Senator ALDE: Cred că, într-o familie, un copil e firesc să spună unuia dintre părinți „mamă” și celuilalt „tată”. Cred că, în destinul ființei umane, toate acestea nu pot fi înlocuite

1398064_235156766643013_1334011593_o
Foto: alin4.ro / Facebook.com/varujan.vosganian

În contextul dezbaterilor despre definiția familiei, mai ales după declarația președintelui Klaus Iohannis, senatorul ALDE Varujan Vosganian a postat pe blogul său următorul mesaj:

Cred că, într-o familie, un copil e firesc să spună unuia dintre părinți „mamă” și celuilalt „tată”.
Cred că spiritul roditor și tandru al maternității și cel protector al paternității sunt temelia sacră a condiției umane.
Cred că familia care dă naștere copiilor săi și îi educă în spiritul valorilor tradiționale, dar și al năzuințelor fiecăruia, este șansa regenerării poporului român.
Cred că, în destinul ființei umane, toate acestea nu pot fi înlocuite.
Și mai cred că, aducând un omagiu maternității și paternității, luate laolaltă, propovăduim iubirea și nu dușmănim, în niciun fel și oricare ar fi acela, pe aproapele nostru.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button