valorile familiei

Ani Crețu, actriță, de ziua băiețelului ei: „Minune, ai venit în viața mea să cresc, să mă înveți să văd binele din oameni, să mă descopăr așa cum nu știam că sunt…”

Pe 14 martie 2018, când băiețelul ei, Adan, a împlinit 5 ani, Ani Crețu, actriță la Teatrul „Ion Creangă” din București, a scris pe Facebook un frumos mesaj dedicat fiului ei, un mesaj care ne vorbește și nouă, tuturor, despre cum ne schimbă un copil în bine pe noi înșine și viața noastră:

Îți mulțumesc pt tot !!!
Minune, ai venit in viața mea sa ma înveți sa ma ridic atunci când viața m-a îngenuncheat. Ai venit in viața mea sa cresc. M-ai învățat sa imbratisez copilul din mine, sa îl las sa planga , sa îl las sa rada, sa il accept când greșește, sa învăț sa ies din limitare și perfecționism …m-ai învățat sa ma joc , sa îmi depășesc limitele … Ai venit sa ma înveți sa văd binele din oameni , sa ma descopăr așa cum nu știam ca sunt , sa iubesc și sa ma iubesc pt ceea ce sunt dar mai ales pt ceea ce nu sunt.
Te iubesc pt toate astea și pt tot ce ești și ce nu ești tu !
Mulțumesc ca m-ai ales sa îți fiu mama !
La mulți ani, îngere la 5 ani !!!!

Citește și Ani Crețu, actriță: „Cel mai mare dar primit de om este VIAȚA. Diferența majoră și definitorie dintre bărbați și femei este exact aceasta: Maternitatea”

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button