familievalorile familiei

Mesajul de Paști al Cameliei Smicală

Cei doi copii ai medicului român Camelia Smicală, care sunt ținuți în mod abuziv în custodia sistemului de protecția copilului din Finlanda, au primit permisiunea de a petrece Paștile pe stil catolic împreună cu mama lor săptămâna trecută. Cu toate acestea, nu au primit și permisiunea de a petrece Paștile și după rit ortodox alături de mama lor, deși sunt creștini ortodocși practicanți.

Românca a petrecut marea sărbătoare alături de fiica ei mai mare, Andreea, dar fără cei doi copii mai mici, Mihai și Maria. Totuși în ajunul Învierii Domnului, Camelia Smicală a scris pe Facebook un mesaj de speranță:

Hristos a înviat!!!!!!

Chiar dacă noi nu suntem azi împreună, totuși suntem, și suntem împreună și cu voi. Chiar dacă și Paștele ne-a fost furat pe jumătate, nu ne-au putut fura Învierea. Am fost săptămâna trecută în fapt și aseară în suflet prezenți la Înviere.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu uitați! Iubiți-vă unii pe alții, așa cum Hristos ne iubește pe noi! 💞
Sărbători binecuvântate! 🤗💞


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Nu, nici un sistem poata sa rupa legatura familiala care exista intre mama si copi, este absurd, abusiv ceea ce se intampla in Finlanda.
    Cum este posibil sa retina doi copi minori departe de o Mama atat de responsabila, si mai ales a priva copii de iubirea ei!!!
    Rusine statului Finlandez!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button