valorile familiei

…și câștigătorii sunt…

16 mai 2014, Cultura vieții

În dorința de a furniza cetățenilor români cât mai mult sprijin în luarea unei decizii optime privind votul din 25 mai la alegerile pentru Parlamentul European, am făcut o analiză a comportamentului europarlamentarilor români în legislatura 2009-2014 din punctul de vedere al protejării și promovării valorilor firești ale familiei și vieții.

Aprecierea vizează EXCLUSIV două aspecte: votul conștient pro-valori, adică în cunoștință de cauză și nu doar „pe linia grupului” (deseori grupurile parlamentare se comportă ca un monolit) și atitudinea față de activitățile din legislatură (prezență, prezență la vot, comunicare cu societatea civilă).

…și câștigătorii noștri sunt, ex-aequo (la egalitate):

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sebastian BODU (PD-L, Partidul Popular European). Actualmente la PNȚ-CD.

sebastian bodu ...și câștigătorii sunt...

Marian Jean MARINESCU (PD-L, vicepreședinte Partidul Popular European). Un om așezat, cumpătat, matur în gândire.

marian jean marinescu  ...și câștigătorii sunt...

Sogor CSABA (UDMR, Partidul Popular European). Un plus pentru participarea sa an de an la Micul Dejun cu Rugăciune de la Parlamentul European.

csaba sogor ...și câștigătorii sunt...

Toți 3 candidează pentru încă un mandat, iar ultimii doi au șanse mari de a fi realeși.

Desigur că aceste mențiuni sunt subiective și fiecăruia din cei 3 i se poate reproșa una sau alta. Am avut însă în vedere că, cu alte câteva excepții, activitatea eurodeputaților români a fost de la slabă la dezastruoasă. În special aleșii PSD și ai PNL s-au raliat docil poziției de stânga a grupurilor Socialist și Liberal în demolarea familiei și continuarea politicii genocidare a avortului în Europa.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button