familie

Robert Sighiartău, PNL: „Voi vota DA! Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor”

La 17 septembrie 2018, Robert Sighiartău, Secretar Generalal Partidului Național Liberal, și-a anunțat public susținerea pentru referendumul pentru căsătorie și opțiunea sa de vot: DA pentru clarificarea definiției căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie:

Voi merge la referendum si voi vota DA !

Este referendumul inițiat de trei milioane de români. Nimeni nu se poate opune voinței lor. Nimeni nu se poate împroprietări cu voința lor. Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor.

Este un referendum despre valori fundamentale ale unei societăți și civilizații: căsătoria și familia. Căsătoria intre bărbat și femeie se află la baza instituției familiei. E cadrul normal si firesc, orânduit pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor într-o familie. Familia este piatra de temelie a unei societăți și a unei națiuni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Familia este centrul și inima civilizației iubirii” spunea papa Ioan Paul al doilea. Acest referendum este despre iubire, nu despre ură.

Îi chem pe toți cei care cred în valorile familiei să meargă la acest referendum și să voteze DA.

Robert Sighiartău – Secretar General al Partidului Național Liberal


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button