Marxism cultural

Viral pe Facebook: #solidaritatecubănescu Opriți limbajul impus!

A apărut un mesaj de solidarizare a utilizatorilor de Facebook cu Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române:

Eu sunt alături de Vasile Bănescu. Dreptul său la cuvânt e şi dreptul meu.

Opriţi limbajul impus.

#solidaritatecubănescu

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

SHARE!

Mai multe informații aici:

E-Romnja și Centrul Filia l-au reclamat pe Vasile Bănescu, Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, la CNCD pentru că „alimentează ura împotriva fetelor rome”

Vasile Bănescu, reclamat la CNCD pentru a doua oară în aceeași săptămână

Vasile Bănescu: „CNCD a promovat susținerile calomnioase la adresa mea, devenind acuzator de pe o poziție de putere publică”

COMUNICAT: „Alianța Evanghelică din România a luat act de hărțuirea la care este supus purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române. Ținta nu este domnul Vasile Bănescu, ci Biserica și credința creștină”

A făcut dl Vasile Bănescu afirmații rasiste, sexiste și „clasiste”? („Clasismul” este concept marxist)

Constatarea factuală despre mamele adolescente din comunitățile de rromi este la fel de „rasistă” ca afirmația că românii dau cele mai multe mame minore din UE

Și UNICEF este la fel de „rasist” ca și Vasile Bănescu. În 2004 publica un studiu despre nupțialitatea și nașterile la adolescentele din comunitățile de rromi

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button