Marxism culturalteoria genului

VIDEO. Educația preșcolarilor în Spania: sexul biologic nu contează. Un autobuz cu mesajul că DOAR sexul biologic ne definește, interzis la Madrid și vandalizat la New York și Universitatea Harvard

În 2005, Spania devenea cea de a treia țară UE care legaliza „căsătoria” între persoane de același sex. Legalizarea acestui tip de uniune au făcut aproape imposibilă exprimarea liberă a dezacordului de conștiință cu privire la astfel de relații, deoarece legile anti-discriminare sunt draconice. Libertatea religioasă se găsește pe teren minat.

La un deceniu distanță, toate aceste realități au impus și alte demersuri: educarea copiilor și tinerilor în acest spirit de acceptare a praticilor homosexuale și chiar de adoptare a acestor practici. Ca să nu îi discrimineze pe homosexuali, tinerii și copiii trebuie să învețe la școală ce anume îi definește pe aceștia (despre practicile și preferințele lor sexuale). Ei mai învață și despre transsexali, cei care au suferit o operație de schimbare de sex, precum și despre persoanele transgender, adică cele care nu își asumă sexul biologic, dar nu au suferit încă (sau nici nu vor suferi în viitor) o operație de schimbare de sex.

La începutul acestui an, în Spania a apărut o campanie de postere intitulată „Există fete cu penis și băieți cu vulvă. Pur și simplu”. Organizația Chrysallis Euskal Herria, care promovează acest mesaj, inclusiv în limba bască, se prezintă drept o asociație a familiilor în care trăiesc copii și tineri transgender. Posterul care a circulat în limba spaniolă și bască are și o versiune în engleză pe pagina de Facebook a organizației:

16996481_1082667878544011_3621887791189983751_n

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De altfel, pe pagina sa de Facebook, organizația Chrysallis Euskal Herria prezintă activitățile de (re)educare pe care le face cu școlari și preșcolari, în care se folosesc materiale didactice care prezintă fetițe cu organ sexual feminin, băieței cu organ sexual feminin, fetițe cu organ sexual masculin, băieți cu organ sexual masculin.

13006509_852509694893165_7754172987639964903_n 13226926_871655642978570_5130077580571217233_n

Teoria genului, o nouă ideologie pseudo-științifică, afirmă că sexul biologic este irelevant și că trebuie înlocuit cu noțiunea de gen, un construct psiho-social ales de fiecare individ în parte și care poate să nu aibă legătură cu sexul lui biologic – sau nici măcar cu vreunul din cele două sexe biologice.

Ca răspuns la acțiunea organizației Chrysallis Euskal Herria, organizația spaniolă pro-viață și pro-familie HazteOir.org a personalizat un autobuz cu mesajele: „Băieții au penis, iar fetele vulvă. Nu vă lăsați înșelați” și „Dacă te naști bărbat, ești bărbat, iar dacă te naști femeie, rămâi femeie”.

„Hazte Oir” înseamnă în limba bască „Fă-te auzit!”. Organizația este deținătoarea platformei de petiții CitizenGO.org.

Autobuzul Hazte Oir și-a mai propus să promoveze și noua publicație a grupului, intitulată: Știi ce vor să-l învețe pe copilul tău la școală? Aceasta are ca scop conștientizarea părinților cu privire la îndoctrinarea sexuală a copiilor în școli și grădinițe, unde copiii urmează programe de educație bazate pe teoria genului.

În prima zi în care autobuzul a fost prezent pe străzile Madridului, grupul Platforma pentru Drepturile Trans, de promovare a intereselor persoanelor „transgender”, a făcut apel la procurorul general să oprească autobuzul, deoarece acesta reprezintă o campanie „transfob(ic)ă” – în traducere, ar promova ura față de persoanele trans(gender). Mar Cambrollé, președintele grupării citate, a numit campania „un act nepedepsit de ură și fobie îndreptată împotriva persoanelor trans-sexuale” și „un nou atac împotriva diversității și drepturilor omului”.

Consiliul Municipal din Madrid s-a opus circulației autobuzului cu sloganul respectiv prin oraș, iar un tribunal local l-a interzis în data de 2 martie 2017.

Cu toate acestea, Președintele Hazte Oir, Ignacio Arsuaga (foto jos), a afirmat că va continua campania, deoarece „este în favoarea dreptului fundamental al familiilor de a-și educa în libertate copiii, conform propriilor valori”.

ny bus efe

Autobuzul a ajuns și la Valencia, apoi, cu implicarea Organizației Naționale pentru Căsătorie din SUA (National Organization of Marriage), a fost transportat peste ocean, unde a străbătut străzile din New York, Boston și Philadelphia, încheiându-și pe 31 marie 2017 turul americii la Washington, DC.

ny bus 2

Pe 23 martie, chiar în fața clădirii ONU din New York, autobuzul a fost vandalizat de activiștii pentru „drepturile persoanelor transgender” (foto).

C7rPHwIXwAE20bC C7rPHwQWkAEfkZ-

Reprezentanții campaniei au declarat că cel mai rău au fost agresați în campusul Universității Harvard:

Lily Velona, studentă la Universitatea Harvard implicată în agresiune, a declarat de la fața locului pentru o publicație studențească că afirmarea unor adevăruri biologice reprezintă „limbaj al urii”: „Limbajul urii nu trebuie să fie protejat. Nu este vorba despre exprimare liberă. Nimeni nu ar trebui să aibă dreptul de a folosi limbajul urii”.

În apropierea Capitoliului din statul Massachusetts, unde activiștii au blocat drumul, unul din protestatari a fost rugat de o polițistă să se dea la o parte, aceasta adresându-i-se cu apelativul de politețe: „…Sir!”, dar el i-a replicat: „Nu sunt sir! Nu sunt nici bărbat, nici femeie!”

Autobuzul a fost mâzgălit cu mesaje ideologice, zgâriat, găurit pe alocuri, i-a fost spart parbrizul, iar protestatarii au aruncat în el cu ce au avut la îndemână: sendvișuri cu șuncă, ba chiar și o cafea care a nimerit în interiorul autobuzului prin ușa deschisă.

Experimentul Free Speech Bus („Autobuzul Liberei Exprimări”) pe teritoriul SUA și-a atins scopul, conform lui Joe Grabowski de la National Organization for Marriage, unul din organizatori:

Ceea ce s-a întâmplat cu autobuzul li se întâmplă și persoanelor obișnuite care își exprimă la locul de muncă, la școală sau în administrația locală îngrijorările referitoare la noua politică a toaletelor transgender sau unisex.

Aceștia sunt acuzați de transfobie, sunt intimidați și reduși la tăcere. De aceea am pornit astfel la drum, pentru că acești oameni merită să fie ascultați și tratați cu respect. Vrem respect de ambele părți ale dezbaterii.

Surse: CitizenGO.org, Breitbart, RT.com, LifeSiteNews

 

Articole despre problemele pe care le prezintă aplicarea teoriei genului în societate:

Citește și „Nu poți sacrifica adevărul doar pentru că unii suferă din cauza lui. Nu așa se conduce o societate”: Ben Shapiro, public speaker cu minte brici, despre pretenția persoanelor tansgender de a fi recunoscute ca minoritate cu drepturi speciale

Citește și Teoria genului. Întrebare: Există mai mult de două genuri? Răspuns: Oricâte!

Citește și Fost transgender: „Am fost femeie timp de opt ani. Operația mi-a exacerbat, nu mi-a rezolvat problemele.” O fraudă medicală a cărei ineficiență e dovedită de studii

Citește și Poziția Colegiului American al Medicilor Pediatri: „Ideologia genului le face rău copiilor”

Citește și un studiu din 2016 care reconfirmă că homosexualitatea înnăscută și schimbarea de sex nu sunt concepte fundamentate pe o bază științifică solidă

Citește și În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea 1: De ce te-ar minți creierul? Amputarea unui organ sexual – noua normalitate?

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 2-a: A fi transsexual era cândva o tulburare mintală

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 3-a: Revendicarea realității și sănătății mintale

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 4-a: Înmugurirea totalitarismului și prigoana creștinilor

Citește și Proaspăt-numitul expert ONU în probleme LGBT are o agendă ultra-radicală, de schimbare a normelor culturale la nivel global

Citește și Puțină istorie. Cine a inventat prima dată școlile și dormitoarele unisex în taberele și internatele pentru elevi

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button