Marşul pentru Viaţă

Trump, MPV Washington: „Ca președinte voi apăra întotdeauna primul drept prevăzut în Declarația de Independență a Statelor Unite, dreptul la viață”

Sursă: LifeSiteNews

„Sunt mândru să urez bun-venit zecilor de mii de familii, studenților, oamenilor de toate credințele și profesiile, care au venit în capitala noastră pentru cea de a 46-a ediție a Marșului anual pentru viață.

Aceasta este o mișcare fondată din dragoste, care se bazează pe disctincția și demnitatea fiecărei vieți umane. Când ne uităm în ochii unui nou-născut vedem frumusețea sufletului uman și maiestuozitatea creației lui Dumnezeu. Știm că fiecare viață are valoare și merită protejată. Ca președinte voi apăra întotdeauna primul drept prevăzut în Declarația de Independență a Statelor Unite, dreptul la viață.

În prima săptămână de mandat am reintrodus prevederile „New Mexico Policy”, acționăm hotărât să protejăm libertatea religioasă a medicilor, asistentelor și a organizațiilor de caritate, am lansat o propunere pentru a interzice ca banii contribuabililor să fie dirijați către orice clinică unde se efectuează avorturi.
Susținem alternativa adopției sau centrelor sociale, inclusiv prin intermediul serviciilor de adopție religioase.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Susțin inițiativa Senatului de a introduce cu titlu permanent un amendament care să interzică finanțarea avorturilor de către contribuabili.

Astăzi am adresat o scrisoare Congresului în care am afirmat foarte clar că voi bloca prin veto orice lege care slăbește protejarea vieții umane și am tot sprijinul pentru aceasta.

Orice copil este un dar sacru de la Dumnezeu și așa cum spune și tema Marșului pentru viață, fiecare persoană este „unică din prima zi”. Este o propoziție foarte importantă, „unic din prima zi”, și acesta este adevărul.

Vreau să le muțumesc americanilor care au venit din toată țara pentru a demonsta pentru viață. În special vreau să mulțumesc foarte numeroșilor tineri care ne dau speranță pentru viitor. Vom lucra împreună să salvăm viețile copiilor nenăscuți, pentru ca aceștia să aibă șansa de a trăi, iubi, prospera și realiza visele, să binecuvânteze națiunea noastră și să își atingă întregul potențial glorios.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button