Marşul pentru Viaţă

Numărul localităților în care se va desfășura Marșul pentru viață a depășit deja numărul zilelor din an

de Redacția Stiripentruviata.ro

Luni, 13 martie, numărul localităților în care se confirmase deja organizarea Marșului pentru viață 2023 era de 365. În 24 de ore, această cifră a ajuns la 374 și continuă să crească, anunță Agenția de știri Basilica.ro.

Marșul pentru viață România și Republica Moldova este evenimentul care încununează Luna pentru viață. Se desfășoară în fiecare an de Buna Vestire (25 martie) sau în sâmbăta cea apropiată de această dată, în sute de localități de pe ambele maluri ale Prutului.

Tema actualei ediții a Marșului pentru viață: „Viitorul este pro-viață”. Evenimentul promovează responsabilizarea persoanelor și a societății față de copiii nenăscuți și sprijinul pentru mame și copii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Propunerile mișcării Marșul pentru viață sunt făcute publice anual în comunicatul evenimentului.

Te poți implica și tu pentru a aduce Marșul pentru viață în localitatea ta sau orice activitate pro-viață în luna martie. Află mai multe scriind un email la contact@marsulpentruviata.ro sau sunând la 0751.859.467.

Vei primi kitul de organizare și vei înscrie localitatea ta pe harta Lunii pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”.

Harta de pe site-ul Marșului pentru viață din acest an include toate localitățile în care se organizează activități în Luna pentru viață, nu doar Marșul pentru viață.

Organizatorii locali din România și Republica Moldova sunt independenți unii de alții. Fiecare își asumă responsabilitatea atât pentru activitățile organizate în Luna pentru viață, cât și pentru mesajul transmis în cadrul acestora.

La București, Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață” este organizat de Asociația „Studenți pentru viață” București și Asociația „România pentru viață” și se va desfășura sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 12:00, pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

Foto credit: Wincero


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button