Marşul pentru Viaţă

Puterea noastră se măsoară prin bunăstarea celor mai slabi din jur: Marșul pentru viață Zürich 2021

de Redacția Stiripentruviata.ro

Tema celei de a 11-a ediții a Marșului pentru viață de la Zürich a fost: „Tânără, însărcinată și neajutorată”.

Cei 1.400 de participanți au asistat sâmbătă la mărturia unei femei care au trecut printr-o criză de sarcină. Ea le-a transmis femeilor aflate în aceeași situație să creadă în ele și în destinul lor de mamă.

O moașă a atras atenția asupra presiunii la care sunt supuse tinerele însărcinate pentru ca acestea să-și avorteze copiii nenăscuți.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Benjamin Roduit, reprezentantul Cantonului Valais în Consiliul Național, camera inferioară a parlamentului elvețian, a vorbit și el la marș.

„Marșul este viața. Ieșim pentru cei mai slabe dar și cele mai promițătoare ființe umane: copiii nenăscuți. Puterea  oamenilor se măsoară prin bunăstarea celor mai slabi din jurul lor!” a spus politicianul.

În paralel cu marșul a avut loc un protest neautorizat al organizațiilor de extremă stângă, care au dat foc tomberoanelor de gunoi și au vandalizat sediile organizatorilor marșului.

Surse: Livenet.ch, TeleZuri


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button