Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Marșul pentru viață 2019 Târgoviște

Peste 2.000 de tineri, elevi și studenți au participat, la Târgoviște, sâmbătă, 23 martie 2019, la Marșul pentru viață organizat de Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Pro Vita Târgoviște și A.S.C.O.R., împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

La eveniment, ​ Pc. Pr. Cons. Ionut Ileana a transmis un cuvânt de binecuvântare din partea IPS Parinte Nifon, ​ iar primarul s-a adresat celor prezenți, apreciind participarea lor la manifestare. ​La eveniment a mai luat parte și doamna deputat Oana Vlăducă.

VIDEO. Marșul pentru viață 2019 Târgoviște

https://www.facebook.com/dambovitalazi.ro/videos/1844029472514520/

FOTO. Marșul pentru viață 2019 Târgoviște


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button