Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru Viață de la Washington are tema „Unic din Prima Zi: Pro-viață înseamnă pro-știință”

Un comunicat semnat de Jeanne Mancini, Președinta March for Life de la Washington, D.C., la finele anului trecut a dat publicității tema Marșului pentru Viață de la Washington, D.C.

Evenimentul, care va avea loc în 18 ianuarie 2019 va avea tema “Unic din Prima Zi: Pro-viață înseamnă pro-știință”.

Jeanne Mancini, președinta March for Life, afirrmă:

“Știința susține mișarea pro-viață. Vedem că progresele medicale și tehnologice confirmă mereu mișcarea pro-viață, de exemplu ADN-ul există deja la fertilizare, de asemenea nu există două amprente digitale în trecut, prezent sau viitor care să fie identice.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai știm și că inima unui bebeluș bate deja la șase săptămâni de sarcină, lucru care se poate observa clar cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete. Pe măsură ce știința progresează, vedem foarte clar că fiecare viață este unică  încă de la prima zi de viață intrauterină.

Viața în forma ei cea mai vulnerabilă trebuie protejată. În acest scop, sperăm ca proiectul de lege Patients First Act, HR 2918, precum și alte proiecte legislative similare care protejează demnitatea persoanei umane încă de la primele momente de viață vor deveni în curând legi valabile.”

Printre vorbitorii la cea de a 46-a ediție a Marșului pentru Viață de la Washington, D.C. se vor număra Ben Shapiro, Redactor-șef la The Daily Wire și gazdă a emisiunii “The Ben Shapiro Show”, și Abby Johnson, fostă lucrătoare în industria avorturilor devenită activist pro-viață.

La începutul evenimentului cânta va cânta grupul Sidewalk Prophets. Ei se află la al treilea album important în cariera lor. Câștigători ai premiului Dove [importantă distincție a muzicii creștine], au vândut aproape 700.000 de albume și 1,6 milioane de descărcări în format digital.

Marșul pentru Viață din SUA este cea mai mare mișcare pentru drepturile omului din lume, inițiată în SUA imediat după legalizarea în această țară a avortului la cerere din orice motiv și pe întreaga perioadă de sarcină.

Un istoric al mișcării găsiți aici: https://stiripentruviata.ro/1973-avortul-la-cerere-devine-legal-in-toate-cele-9-luni-de-sarcina-in-sua-2017-vicepresedintele-sua-viata-castiga-din-nou-in-america/

Traducere de Monica Stinghe


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button