Marşul pentru Viaţă

Toni McFadden: O poveste de dragoste și răscumpărare prin naștere de copii / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

de Redacția Stiripentruviata.ro

Toni McFadden, fondatoarea Relationships Matters, își propune să educe tânăra generație cu privire la sexualitate, avort și relații sănătoase, în care soții se protejează și se respectă reciproc.

„Nu mă deranjează să povestesc unde m-au condus greșelile mele, mai ales dacă aceasta îi ajută pe alții să nu mai aleagă aceeași cale”, transmite ea pe site-ul fundației sale.

La discursul susținut vineri la Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC, pe scenă, alături de Toni Mc Fadden, au stat soțul și trei din cei patru copii ai lor. Fetița cea mică a fost vizibil emoționată de povestea mamei ei, ștergându-se la ochi, în timp ce tatăl ei o ținea de mână, pentru a o încuraja.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Discursul lui Toni McFadden: „Iată o imagine a răscumpărării. Aș fi avut nevoie de voi toți alături de mine atunci”

Bună ziua tuturor!

Sunt onorată că am prilejul să vă împărtășesc povestea mea într-o zi istorică.

A fost o perioadă din viața mea când am crezut că propria mea viață era mai valoroasă decât cea a copilului meu nenăscut.

În ultimul an de liceu am curmat cu egoism viața copilului meu. Am crezut minciuna că, dacă făceam avort, aveam să rămân împreună cu partenerul meu, că părinții mei nu vor afla niciodată acest secret, iar viața avea să-și urmeze cursul după planul inițial.

Iar la o clinică de avort mi s-a sugerat același lucru. Eram însărcinată în șapte săptămâni. În timpul ecografiei, mi s-a spus că bebelușul meu nu era nimic, că era doar ceva cât un bob de mazăre.

Am fost trimisă acasă cu niște pastile pentru avort medicamentos, care în cele din urmă nu și-au făcut efectul, producându-mi în mod neașteptat o hemoragie gravă exact când eram la școală. S-a întâmplat la o lună după ce luasem acele pastile.

Aceasta este realitatea avortului. Nu face decât să distrugă. Prietenul m-a părăsit fără ca măcar să mă avertizeze, viața mea a început să se destructureze.

Aceasta este falsa libertate oferită de industria avortului. Cea mai mare durere a vieții mele a fost să curm viața copilului meu.

Cred că fiecare viață contează. Iar cei care susțin că Black Lives Matter („viețile persoanelor de culoare contează”), care cred drepturi egale pentru bărbații și femeile de culoare [trebuie să înțeleagă că] aceasta începe din pântece.

Fiindcă avortul însuși este ștergerea unei vieți de pe fața Pământului. Dr. Martin Luther King Jr. spunea că nu este posibil să fii în favoarea dreptății pentru unii oameni și nu pentru toți. Inclusiv pentru copiii nenăscuți, aș adăuga.

Sunt atât de recunoscătoare că avem un Dumnezeu Care mântuiește. Și ne poate lua durerea și greșelile trecutului, transformându-le în ceva minunat.

Prietenul care m-a părăsit s-a întors la mine nouă ani mai târziu, pentru a-și cere iertare. În mai puțin de un an, ne-am căsătorit.

Am adus un omagiu copilului nostru nenăscut la nuntă, aprinzând o lumânare. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu patru copii, dintre care trei sunt azi aici, cu mine.

Aceasta este o imagine a răscumpărării. Suntem de partea bună a istoriei în această bătălie.

Aș fi avut nevoie de voi toți alături de mine atunci. Iar copiii nenăscuți au nevoie în continuare de voi.

Nu ne vom opri până când avortul va fi ilegal și de neconceput.

Vă mulțumesc.

VIDEO

Marșul pentru viață de la Washington, DC, a avut loc vineri, având tema „Egalitatea începe din pântece”. Evenimentul se organizează anual în preajma comemorării datei de legalizare a avortului în SUA din orice motiv și în orice stadiu al sarcinii, până înainte de naștere (22 ianuarie 1973). Participanții cer protejarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți. Mișcarea a devenit internațională, de-a lungul anului organizându-se marșuri pentru viață în mai multe state americane și din întreaga lume.

Kirk Cameron, actor: Nu ne punem speranța în Casa Albă sau în Congres, ci în puterea lui Dumnezeu care lucrează în inimi / Marșul pentru viață 2022de la Washington, DC

Toni McFadden: O poveste de dragoste și răscumpărare prin naștere de copii / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Katie Shaw: Mulți nu știu că există o listă de așteptare pentru adopția de copii cu Sindrom Down / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Lisa Robertson: Dincolo de pragul casei, teren imens pentru misiune. Luați-vă crucea și vorbiți despre viață, despre iubire / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Students for Life estimează 150.000 de participanți la Marșul pentru viață 2022 din Washington, DC: Time-Lapse VIDEO, LIVE integral

Jeanne Mancini: Sperăm ca 2022 să aducă o schimbare istorică pro-viață / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

SUA: Arhiepiscop ortodox oferă rugăciunea de deschidere la Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Organizația pro-viață a ortodocșilor americani cheamă credincioșii la Marșurile pentru viață din SUA

Mitropolitul Tihon în Duminica pentru Sacralitatea Vieții: Toți oamenii, și cei nenăscuți, sunt creați pentru a trăi veșnic cu Dumnezeu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button