opinii

Statul a avut grijă să hrănească gurile care cântă muzica dulce a diversității egale și uniforme

de Cristina Popescu, Facebook

Munca de agitație pe facebook și propaganda pentru ridicarea nivelului ideologic al populației înapoiate poate da satisfacții spirituale, dar nu ține de foame, așa că Statul, după cum a promis, a avut grijă să hrănească gurile care cântă muzica dulce a diversității egale și uniforme.

Odihnește-te în pace mai departe, activistule de partid la nivel de întreprindere, nu te vom uita; bine ai venit, expertule în egalitate, mult succes în efortul de a menține conștiința luptei de clasă … ăă, de gen.

„Președintele Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi, anunță Administrația Prezidențială. Modificările vizează posibilitatea ca instituțiile publice și firmele care au mai mult de 50 de angajați să aibă un specialist în egalitatea de șanse.”

Citește mai multe articole de Cristina Popescu

Nouă lege impune responsabil ideologic pentru firmele cu minimum 50 de angajați: „Vechiul și îmbătrânitul responsabil cu propaganda, resuscitat ca expert în egalitatea de șanse”

Reacții la declarația lui K. Iohannis că 70% din instituții vor avea experți în egalitatea de gen

Fost expert UNICEF: Se mai lucra în taină la o strategie națională, cea privind „egalitatea de gen”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button