familie

VIDEO. Senatorii au aprobat inițiativa cetățenească de organizare a referendumului pentru căsătorie

127 de senatori din cei 136 au fost prezenți în plen astăzi, 11 septembrie 2018, din care 107 au votat pentru inițiativa cetățenească de organizare a referendumului pentru căsătorie.

Au fost 13 voturi împotrivă și 7 abțineri.

Din partea PNL au votat 19 senatori pentru si au fost 4 abtineri (printre acestea din urmă și Alina Gorghiu). USR a votat în bloc împotrivă la Senat.

După verificarea constituționalității de către CCR, ne vedem pe 7 octombrie 2018 la vot. Referendumul va trece cu aproximativ 6 milioane de voturi, deci e nevoie să vă mai convingeți unu-doi prieteni să vină cu dumneavoastră.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO integral:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button