sfaturi pentru părinţi

ȘCOALA FAMILIEI – Iași. Atelierul „Educație pentru caracter”

educatia-caracterului-iasi

Școala Familiei – Iași organizează pe data de 9 decembrie 2016, de la ora 18:00, la Hotel Ramada Iași atelierul dedicat părinților „Educație pentru caracter” susținut de Alina Mirică.

În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum definirea caracterului și importanța lui în creșterea copilului, mecanismele formării caracterului și factorii care îi influențează dezvoltarea, trăsături de caracter pe care copilul trebuie să le cultive.

Atelierul va fi împărțit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informațiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuși până la finalul atelierului să redescopere importanța educației pentru caracter, să identifice metode de a îmbunătăți performanțele intelectuale ale copilului și să găsească mijloacele de a reda echilibrul în sânul familiei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Înscrierea în cadrul atelierului se face la adresa scoalafamiliei.iasi@gmail.com sau la numerele de telefon 0745 476 277 sau 0753 783 334. Numărul maxim de locuri disponibile este de 25, iar participarea costă 50 lei pentru o persoană și 75 de lei pentru un cuplu.

Alina Mirică este mamă a șase copii și profesoară de limba engleză, doctor în teologie cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”.

Pe data de 15 decembrie 2016 va avea loc cel de-al doilea atelier pentru părinți al lunii decembrie, Alimentația pentru sănătate susținut de Ana Vrânceanu, formator, avocat, trainer și consilier pentru dezvoltară personală.

Școala Familiei vine în întâmpinarea părinților preocupați de educația și dezvoltarea psiho-emoțională a propriilor copii și oferă prin modulele sale informații și recomandări la problemele din educație. Informațiile sunt bazate pe studii științifice din domenii conexe: neuropsihologie, sociologie, pedagogie, bioetică, comunicare. Modul de lucru cu părinții este unul interactiv, bazat pe dialog și simulări de grup, astfel încât toți participanții au posibilitatea să vorbească.

 

Responsabil Școala Familiei Iași:
Asist. Dr. Veronica Grădinariu
Tel: 0751 040 556 / 0745 476 277 / 0753 783 334
E-mail: scoalafamiliei.iasi@gmail.com

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button