sfaturi pentru părinţi

ȘCOALA FAMILIEI. Conferință de lansare la București: „Elementele fundamentale pentru educatia si dezvoltarea copilului”

15267615_10209307699024224_139733959834624796_n

Joi, 7 decembrie 2016, ȘCOALA FAMILIEI se lansează la București printr-o conferință cu intrare liberă la Colegiul National „Matei Basarab” din Str. Matei Basarab, nr. 32, sector 3.

Gazda serii: Actorul Tomi Cristin
Conferențiarul invitat: Dr. Virgiliu Gheorghe, Bioetician

Grupul de inițiativă – Asociația ”Școala Familiei” a inceput în cursul anului 2016 programul național ȘCOALA FAMILIEI – EDUCAȚIE PENTRU PĂRINȚI inițiat de un grup de profesori, părinți și psihologi cu pregătire în domeniul formării adulților cu scopul pregătirii părinților în tematici de interes pentru educația copiilor de toate vârstele.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În cadrul programului sunt desfășurate atât conferințe și seminarii de informare a părinților și publicului larg, cât și module de training pe diferite tematici: efectul ecranelor asupra creierului uman, formarea dependențelor la copii și tineri, formarea caracterului, comunicare interpersonală și managementul conflictelor, alimentație sănătoasă ș.a. Programul a fost lansat deja în județele: Alba – Iulia, Brașov, Timișoara, Suceava, Iași, Focșani, Arad și este în curs de lansare și în alte județe.

Conferinta ”Elementele fundamentale pentru educația și dezvoltarea copilului” are drept obiectiv lansarea oficială a proiectului în București.
Evenimentul va fi prezentat de actorul Tomi Cristin, iar participanții vor cunoaște și echipa de formatori și calendarul modulelor de curs pe anul 2017.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Supeeeer veste ! și o Școală a bunicilor , pe când. .? Noi, bunicii , avem și timp și mai multă dragoste pentru nepoți, dar nu totdeauna stim sa ne gestionam sentimentele, emoțiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button