Marxism cultural

Să mai și râdem. VIRAL pe Internet: Conservatori vs. progresiști

Dacă te-ai întrebat vreodată de care parte a baricadei ești, iată un test excelent!

  • Dacă unui conservator nu-i plac armele, nu-și cumpără. Dacă unui progresist nu-i plac armele, le vrea scoase în afara legii.
  • Dacă un conservator e vegetarian, nu mănâncă carne. Dacă un progresist e vegetarian, vrea interzicerea totală a produselor din carne.
  • Dacă un conservator e la pământ, se gândește cum să-și îmbunătățească situația. În schimb, progresistul se întreabă cine va avea grijă de el.
  • Dacă unui conservator nu-i place de gazda unui talk-show, schimbă canalul. Progresiștii cer, în schimb, ca cei de care nu le place lor să fie interziși.
  • Dacă un conservator nu este credincios, nu merge la biserică. Un progresist necredincios cere să nu mai audă nicio menționare a numelor lui Dumnezeu și Iisus Hristos.
  • Dacă un conservator decide că are nevoie de asigurare medicală, își face una, sau își ia un serviciu care i-o oferă gratuit. Un progresist va cere însă ca toți ceilalți să-i plătească lui asigurarea.
  • Dacă un conservator citește aceasta, o distribuie și prietenilor, ca să se distreze cu toții pe Un progresist însă o va șterge, deoarece se va simți „ofensat”.
Sursa: Internet

 

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button