viralvita

Riscă să își piardă ambele picioare în urma încercării eroice de a-și salva soția aflată în mașina furată de un hoț

Un bărbat din orașul Houston, statul american Texas, riscă să își piardă ambele picioare în urma încercării eroice de a opri un hoț să-i fure mașina în care se afla soția lui. Bărbatul a oprit într-o stație de benzină să alimenteze. După ce a coborât din mașina care avea motorul pornit și în care de afla soția lui, un bărbat a intrat brusc în vehicul și a încercat să demareze în forță.

În încercarea disperată de a-și salva soția, proprietarul vehiculului s-a aruncat pe capota mașinii. Hoțul a accelerat și a intrat intenționat într-o dubiță, impactul strivindu-i bărbatului ambele picioare. Infractorul a reușit să fugă, poliția acționând în prezent pentru identificarea lui. Din păcate, starea bărbatului accidentat este gravă, fiind posibil să își piardă ambele picioare.

Sursă: FoxNews

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button