viralvita

Singurul supraviețuitor al trupei care concerta în Indonezia: „Sub apă nu am putut decât să mă rog: «Iisuse Hristoase, ajutor!»”

200 de angajați ai companiei naționale de electricitate și membrii familiilor acestora au fost surprinși de un tsunami sâmbătă seara, în timp ce participau la petrecerea de sfârșit de an a companiei pe o plajă din Indonezia.

Membrii trupei Seventeen, care erau pe scenă în acel moment, au fost luați de viitură. Zack a fost singurul din trupă care a supraviețuit agățându-se de o bucată din scenă și rugându-se „Iisuse Hristoase, ajutor!”. Artistul a vorbit cu ochii în lacrimi despre această experiență într-un clip postat pe Instagram, cerându-le oamenilor să se roage pentru găsirea soției lui și a celorlalți membri, care sunt dați dispăruți.

Sursă: Știrile ProTv


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button