viralvita

„Dragostea e un dar” – cel mai emoționant clip de Crăciun

„Dragostea este un dar” – un clip cu o poveste emoționantă și profundă care a înregistrat milioane de vizualizări. Protagonistul interpretat de Chris Ilston marchează zilele din calendar până ajunge la ziua de 25 decembrie. În dimineața primei zile de Crăciun tânărul scoate dintr-o cutie frumos împachetată o casetă audio pe care este înregistrată vocea mamei sale, care a murit cu mulți ani în urmă.

Înregistrarea este ultima dintr-o serie de cuvinte pe care mama i le-a lăsat copilului ei și conține un mesaj special. Mii de oameni au scris pe rețelele de socializare că au fost emoționați până la lacrimi.

Autorul clipului este Phil Beatstall, un regizor profesionist britanic de 32 de ani, iar vocea mamei este interpretată de actrița Natalie Martins.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button